MasterChef Türkiye’den Mehmet Şef’in Gizli Tarifi İçli Lagos! Peki İçli Lagos Nasıl Yapılır?

Akdeniz’in en lezzetli balıklarından biri olan Lagos’un eşsiz tanımı ünlü şeften geldi. MasterChef’e damgasını vuran tanım, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın zımnî reçetesiyle sofralarınızı taçlandıracak. 

İşte, ayrıntılar… 

Gecenin lezzeti ‘İçli Lagos’ Mehmet Şef’in tanımıyla sofraları taçlandırmaya hazır.

Halk ortasında yaygın olarak ‘taş balığı’ ya da ‘Lahos’ olarak bilinen ‘Lagos balığı’ Akdeniz bölgesinde yaygın olarak görülür. Ege’de de kendisini gösteren lagos balığını bir de usta şefin tanımıyla deneyin. 

İşte, karşınızda MasterChef’ten gecenin sürprizi: İçli Lagos Tanımı ?

Mehmet Şef’in İçli Lagos Tanımı İçin Gereken Malzemeler

İçli lagosun olmazsa olmazları, taze kereviz sapı, kırmızı ve yeşil biber, domates, sarımsak, dereotu, fesleğen, limon ve kişnişi unutmayın.

Ünlü Şefin Tanımıyla İçli Lagos Nasıl Yapılır?

Tavada zeytinyağı, sarımsak, domates, kırmızı ve yeşil biber ile buluşan lezzetli lagos balığının kereviz sapı, limon kabuğu ve kişniş ile lezzetlendirildiği tanım denemeye değer! 

Afiyet olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir